Dajmo vse rože mami - ob materinskem dnevu

S Pavčkovim verzom: Dajmo vse rože mami, smo se v petek, 22. 3., na Polšniku zahvalili našim mamam. Večer so otvorili vrtčevski otroci, ki so s svojo prisrčnostjo očarali prav vse. Za njimi so na oder suvereno stopili učenci 1., 2. in 3. razreda, ki so svojo ljubezen do mamic pokazali z recitalom. Učenci 4. in 5. razreda so mamicam podarili kratko igro z naslovom Darilo. Ljudske pevke in godci so nam s pesmicami povedali, kako naj se pripravimo na prihodnost, ki je še pred nami. S čudovitimi glasovi so večer zaključili člani Moškega pevskega zbora. Večer smo zaključili s pogostitvijo z dobrotami Milene Vozelj in Marije Vozelj, ter Kulturnega društva Polšnik.
Hvala vsem mamicam. Vemo, da je vaše delo neizmerno težko in zavedamo se, da vam to premalokrat povemo. Tudi s tem večerom so nastopajoči pokazali, da svoje mamice neizmerno cenijo in jim podarili nastope, ki so bili nagrajeni z bučnimi aplavzi.
Hvala voditeljicam: Mii Vozelj, Manji Nograšek, Maši Zorc, Zarji Ribič in Andrijani Nograšek, ki sem  napisala tudi scenarij, ki je dekletom omogočil izvedbo nepozabnega večera.

Hvala Alešu Vozlju in Barbari Bučar za tehnično pomoč, pevcem za pripravo dvorane ter Tejčki Vozelj, Mateji Sladič Vozelj, Tanji Ribič in Tonetu Lokarju za pomoč pri organizaciji dogodka. Hvala vzgojiteljicam Patriciji Medved in Martini Rožanec, hvala učiteljicama Katarini Juvan in Idi Dolar, hvala vodji ljudskih pevcev in godcev Slavku Kosu in hvala zborovodjama Katarini Juvan in Žigi Toriju. Brez vas ta večer ne bi bil mogoč.

Foto: Barbara Bučar

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.