Športno društvo Polšnik


Glasujvodiligo

Meet and Code dogodek - Vodi svojo ligo

Naučimo se osnov programiranja Veselje do športa nas lahko vodi včasih tudi do nekaterih nenadejanih znanj. Organizator dogodka Aleš Vozelj vas bo na dveh druženjih popeljal v svet programiranja. Na dogodku boste v programskem jeziku Python razvili svojo prvo aplikacijo za vodenje mini nogometne lige. Naučili se boste shranjevati podatke v podatkovni bazi SQLite. Za zaključek pa boste lahko s svojim miniračunalnikom zalili še igrišče.

Namen dogodka, ki predstavlja za vsakega udeleženca obisk dveh triurnih delavnic je, da se otroci in mladostniki spoznajo z novimi možnostmi, ki jih ponuja svet računalnikov. Želja je, da bi spoznali nove načine "pametne" uporabe teh že tako "pametnih" naprav, ki pa jih po večini koristimo le za brskanje po internetu in igranje igric. V svet osnov programiranja se bomo odpravili korakoma in zlagoma, zato predznanje ni potrebno. Seveda pa to tudi ni ovira, da bi se udeležili dogodka. Maksimalno število udeležencev enega dogodka je 10. Udeleženci bodo v dvojicah odkrivali in reševali programske probleme na računalnikih Raspberry Pi 3 B+, ki jih bo priskrbel organizator. Udeležba je za vse udeležence brezplačna. Ker je število vseh udeležencev omejeno na 20, velja, kdor se prej prijavi, si zagotovi mesto.

TU ZBIRAMO VAŠE PRIJAVE

ODDAJTE VAŠ GLAS PODPORE DOGODKU


O športnih uricah

Športne urice v okviru akcije Rastemo s športom (pobudnik in organizator podjetje dm) je v polnem teku. O junijskih si preberite tu...

 

Akcija Rastemo s športom

Rastemo Top Visual Data
Dobra novica! V sklopu dm iniciative Rastemo s športom ste nas izbrali, da bomo od junija do oktobra še bolj intenzivno lahko pomagali otrokom rasti s športom! Na 13. dm teku za ženske 26. maja v Ljubljani bodo slovesno razglasili vseh 25 izbranih organizacij in nam predali finančno podporo za izvajanje brezplačnih športnih uric. Z nami bodo tudi nekateri znani športniki in podporniki projekta, kot so Dejan Zavec, Primož Roglič, Denis Porčič - Chorchyp in drugi. Pridružite se nam, naj tudi vaši otroci rastejo s športom.

Športne urice bo naše društvo organiziralo ob petkih ob (SPREMENJENO!) 17. uri. Prijave in informacije na sportnodrustvo@polsnik.si ali 031-691-640 (Aleš)


Opis organizacije za akcijo Rastemo s športom

Otrocizima

O dejavnostih in aktivnostih Športnega društva Polšnik


Zbor članov 2018

Zbor2018

Poročilo o delovanju društva v letu 2017


Športno društvo deluje od leta 1997. Najaktivnejši smo v nogometu. Dve ekipi sodelujeta v OLMN ligi (olmn.si). Travnato nogometno igrišče imamo na Koprivniku. Poleg nove podružnične šole pa je bilo leta 2009 zgrajeno novo asfaltirano športno igrišče. V zimskem času je organizirana rekreacija v večnamenski dvorani na Polšniku.

 

PODATKI

Športno društvo Polšnik
Polšnik 25b, 1272 Polšnik

Tel.: 031-691-640
Email: sportnodrustvo@polsnik.si


Aktualno