Čistilna akcija 2021

 Spoštovani krajani!

Tudi letos vas vabimo k sodelovanju, da očistimo našo krajevno skupnost. Že veliko let čistimo naš lep kraj in verjamem, da boste tudi letos našli čas in pobrali smeti v vaši bližnji oz. širši okolici. Zato k sodelovanju vabimo družine, da skupaj z otroci ozavestimo odnos do čiste narave.

Organizirane akcije ne bo. Vrečke in rokavice dobite pri vašem predstavniku v KS (predstavniki pa jih prevzamejo pri meni):

Janez Kotar – (Stranski vrh, Velika Preska, Borovak ) -  041-742-033

Marjan Mušič – Mamolj, Dolgo brdo – 041-376-873

Marko Verbajs – Mamolj, Dolgo brdo – 040-559-501

Ana Majcen – Polšnik, Koprivnik,  - 031-711-115

Darko Povše – Renke – 041-210-422

Bogdan Trelec – Pasjek, Sp. Tepe – do Rorc, d.o.o. - 040-696-149

Anton Košir – Preveg, Šumnik - 041-697-831

Tomaž Vozelj – Tepe - Žamh – 041-584-801

  • predstavnika v svojem kraju najprej pokličite in se dogovorite za prevzem.
  • smeti je potrebno ustrezno razvrstiti po vrečah in jih pustiti pri vaših smetnjakih ali na ekoloških otokih (Pasjek, Velika Preska, Polšnik, Mamolj).
  • kosovnih odpadkov ne vozimo na ekološke otoke!!!! Če boste slučajno našli večje količine, nas prosim o tem obvestite.
  • Akcija čiščenja našega kraja bo potekala od 12.4.2021 do 25.4.2021.

 Da bomo čimbolj ozavestili pomen čiste narave, vas prosim, če lahko pošljete fotografijo o najdenih smeteh, fotografirajte vrečo, če želite lahko tudi fotografijo vaše družine na akciji ali kakšen drug izviren način.

NAGRADA ZA SODELOVANJE - iz vseh prispelih fotografij bomo izžrebali 5 dobitnikov pizze pri Majcen. Ena oseba lahko za žrebanje prispeva le eno fotografijo. Nagrajence bomo izžrebali po končani akciji. 

Če želite sodelovati v žrebanju, izpolnite spodnji obrazec, katerega kopirajte, in prilepite v el. pošto ter priložite fotografijo:

 -----------------

Pripenjam fotografijo in želim sodelovati pri žrebanju:

IME IN PRIIMEK:

KRAJ BIVANJA:

KRAJ - LOKACIJO, KJER STE POBIRALI SMETI:

 Z oddajo fotografije na info@polsnik.si dovoljujem objavo fotografije z navedbo avtorja na spletni strani polsnik.si in facebook profilu Polšnik.

 Podpis:

 -----------------

Žal so med nami ali se samo vozijo skozi naš kraj ljudje, ki jih starši niso naučili, kam se odlagajo smeti.  Vendar, če želimo živeti v čistem okolju, ga moramo očistiti. Naša naloga pa je tudi, da opozarjamo in s svojimi dejanji dajemo zgled. Zato vas vabim k sodelovanju, za kar se vam zahvaljujem.

 Janez Kotar, predsednik KS Polšnik