Tudi letos - povabilo na pohode Od cerkvice do cerkvice

Pohod bo zaradi nastale situacije potekal malo drugače. Upoštevati moramo pravila glede združevanja večjih skupin, v skladu z navodili NIJZ, zato ne bo potekal v naši organizaciji. Vendar vas vseeno vabimo na Polšnik, vsak  vikend (sobota, nedelja) v mesecu juniju 2020, da v manjših skupinah prehodite pot Od cerkvice do cerkvice. Zaključne prireditve in kulturnih nastopov ob posameznih cerkvicah letos ne bo, zato bomo (smo) vašo pot popestrili drugače. 

Od devete ure naprej (v juniju - sobota in nedelja) se oglasite v Gostilni Juvan (Majcen), kjer boste prejeli »prijavnico z uganko«, za katero boste odgovore našli ob reševanju rebusov pri cerkvicah ob poti (Ostrež, Stranski vrh, Glinjek).  Prosimo pa vas, da bodite pozorni na spremembo poti na poti iz Ostreža (na Prevegu se prosimo, usmerite nazaj na Sušje do Stranskega vrha - smo označili)  Izpolnjeni list boste oddali  nazaj v Gostilno Juvan, mi pa bomo 4.7.2020  izžrebali  pohodnike, ki bodo prejeli lepe nagrade:

  1. nagrada – wellnes v Dobri vili na Polšniku
  2. nagrada –  2x pizza  v Gostilni Juvan na Polšniku
  3. nagrada  - 2x prijavnina na pohodu Od cerkvice do cerkvice v letu 2021
  4. nagrada – knjiga Prividke
  5. nagrada – knjiga Orgle in dvanajst registrov

V gostilni se lahko ob odhodu naročite na popoldansko kosilo, malico, pizzo, sladico… (za večje skupine pa je zaželjeno naročilo na tel. 031-711-115 – Ana)

Veseli bomo vašega prostovoljnega prispevka za TURISTIČNO DRUŠTVO POLŠNIK, ki je organizator pohoda Od cerkvice do cerkvice še štiriindvajsetič!

Če boste uspeli narediti kakšno izvirno fotografjio, je bomo zelo veseli! Izvrnost tudi nagradimo! Pošljite na info@polsnik.si ali na naš fb profil.  

ŽELIMO VAM VESELO POHAJKOVANJE PO NAŠIH LEPIH KRAJIH!

NASLEDNJE LETO PA NASNIDENJE NA 25. POHODU OD CERKVICE DO CERKVICE - (ŽE ČETRT STOLETJA!) , KI VAM BO OB DRUŽENJU Z ODLIČNIMI KULTURNIMI USTVARJALCI PRAV GOTOVO ZOPET POLEPŠAL PRVO JUNIJSKO NEDELJO!

                                             OSTANITE ZDRAVI!

 

Še tole: vsem, ki boste oddali izpolnjeno prijavnico z uganko bomo v naslednjem letu dodali štempelj v pohodniško knjižico.

Skrbite za svojo varnost, dobro se obujte. S seboj imejte svinčnik. Več: POHOD OD CERKVICE DO CERKVICE 

Za informacije pišite na info@polsnik.si ali pokličite 041-992-143. 

IMG20200602181831

116465.jpg

 

 

Datoteke, povezave

V nadaljevanju tega odstavka so objavljene morebitne povezave in dokumenti povezani z obvestilom.


Vsa obvestila
Arhiv