Dobrodelna akcija na Polšniku: Manj svečk za manj grobov

VEČ O ZBRANIH SREDSTVIH SI LAHKO PREBERETE TUKAJ.

 

 

Tudi na Polšniku se bomo letos pridružili  dobrodelni akciji - za defibrilator na Mamolju.

Prostovoljci lepo vabljeni k sodelovanju. Kontaktna oseba je Ivi Medved, tel. 068-690-708 oz. el. naslov: medved.ivi@gmail.com

letak

POLŠNIK: 

NA POKOPALIŠČU: 31.10. IN 1.11. OD 8.00-16.00

V Gostilni Majcen od 24.10 do 1.11. (v odpiralnem času gostilne)

----------------

Z dobrodelno akcijo »MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV« želimo opozoriti na preveliko število porabljenih sveč na grobovih. Namesto zapravljanja denarja za dodatno svečko lahko denar podarite v dobrodelne namene in tako opravite dva dobra dela- podarite in zboljšujete okolje. Velika količina sveč je tudi ekološko breme. S to akcijo nam bo hvaležna tudi narava

Svojih pokojnih se spomnimo vsak dan in s sodelovanjem v akciji Manj svečk za manj grobov naredimo nekaj dobrega za žive, ki so še z nami, ob nas ali preprosto v naši bližini.

Projekt, v katerega se vsako leto vključi vedno več  prostovoljcev in v katerega pristopi vedno več organizacij, bomo ponovno izpeljali  tudi v občini Litija in nekaterih KS, kot so Sava, Hotič, Polšnik ter  Gabrovka.

Zbrana sredstva bodo v  KS Hotič, KS Gabrovka in KS Polšnik namenili za nakup defibrilatorja, deloma pa tudi za pripomočke za opremo nove enote Varstveno delovnega centra v Litiji za katerega bomo sredstva zbirali  na pokopališču v Litiji.  KS Sava bo zbrana sredstva namenila za nakup terapevtskih pripomočkov za delovno in fizioterapijo varovancev Doma Tisje, kjer se nahajajo osebe z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami.


Pred pokopališčem v  Hotiču, Gabrovki, Polšniku  vas bodo od 31.10. do  1.11. 2017, od 8.00 ure dalje    čakali prostovoljci, ki vam bodo še podrobneje razložili namen akcije. V zameno za dar boste prejeli zastavico sočutja, ki jo boste lahko pustili na grobu. V Litiji bo stojnica pred pokopališčem v nedeljo  29.10. in od 31.10. do 1.11.2017 od 8.00 ure dalje. Na Savi bo stojnica že 21.10.in 22.10. ter od 28.10. do 1.11.2017 vsakokrat od 8.00 do 18.00 ure.

Že od 16. oktobra lahko zastavico sočutja dobite tudi v Turistično informacijskem centru na Valvazorjevem trgu v Litiji.

POMAGAJMO TISTIM, KI ŠE LAHKO ŽIVIJO, ČE NISMO MOGLI VSEM, KI SE JIH TE DNI SPOMINJAMO!