Večer na polšniški vasi

Večer na vasi, ki so ga pripravili polšniške Ljudske pevke in godci (18.4.2015) je med obiskovalce prinesel smeh in veliko lepih ter zabavnih ljudskih pesmi. Za scenarij in povezovanje program sta tudi tokrat poskrbela Rozi (Vida Sladič) in Štef (Slavko Kos), ki sta zopet dokazala, da sta odlična igralca. Ljudske pevke so predstavile nove pesmi, skozi katere smo lahko spoznali kako duhoviti pesniki so bili včasih in kako vesele ter tudi poučne pesmi so se prepevale po vaseh. V goste so povabili "40-letnike", Moški pevski zbor Polšnik, ki pa so se tokrat predstavili z ljudskimi pesmimi, na željo Rozi pa so zapeli tudi eno "dalmatinsko ljudsko".
Pevke in godci so se res potrudili in nam pripravili zanimiv večer, ki se je končal ob kozarčku rujnega in ob pravi domači, kmečki malici ter seveda na družabnem klepetu.

Hvala Vidi, Anici, Jožici, Ivanki, Mariji, Tončki, Ivi, Marinki, Slavku, Mirku, Jožetu, Tinetu in Tonetu. Z dobro voljo, delom, prijateljstvom in razumevanjem med ljudi prinašajo veliko lepega in dokazujejo, da kljub zrelim letom skrbijo za kvalitetno in bogato življenje zase in za bližnje. 

Še veliko tako uspešnih nastopov doma in po Sloveniji vam želim, dragi pevci.

Foto: Barbara Bučar in mateja

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.