Šmarski gledališčniki nasmejali polšniško občinstvo

V soboto, 8. marca smo na Polšniku gostili odlično šmarsko gledališko skupino KUD Vajkard. Predstavili so se s komedijo Spusti me pod kovter, ki je z zanimivimi besednimi dialogi, zapletom in predvsem odlično igro nasmejala polno dvorano gledalcev. Eno glavnih vlog je odigral tudi Polšničan-Mamoljčan, Boštjan Medved. Čestitke režiserju Saši Matijeviču ter vsem  igralcem, ki so zopet dokazali, da izkušnje, talent in trdo delo vedno prinesejo pozitivne rezultate. Želimo jim še veliko uspešnih igralskih dni in dobrodošli kmalu spet na Polšniku.

 

O predstavi:

Filipa Malija, založnika otroških knjig, njegov poslovni partner Igor Štern prosi, da mu za en večer posodi stanovanje, da bi se pozabaval s svojo najnovejšo ljubico. Istočasno Darjo Mali njena prijateljica Ksenija Štern prepriča, da ji odstopi stanovanje, da bi se sestala s svojim ljubimcem. Zakonca Mali se usodnega večera odpravljata ven, ne da bi vedela, da nameravata njuno novo posteljo preizkusiti varuška Hajdi in dekorater Bruno, ki že nekaj mesecev preureja njuno stanovanje. Ko Filip najde pismo Ksenjinega ljubimca, je prepričan, da postavni dekorater zalezuje njegovo ženo Darjo. Ko predvidena večerja zakoncev Mali zaradi Filipovega napada ljubosumja odpade,  se v stanovanju srečajo ljudje, ki se nikakor ne bi smeli srečati.

Igrajo: Barbara Dular, Jaša Brodar, Helena Smrekar, Anamarija Sedevčič, Boštjan Medved, Domen Škrabanja, Franci Jurič, Tomaž Pikovnik, Ana-Marija Verbajs

Režiser in izbor glasbe: Saša Matijevič

Mentor: Miha Golob

Scenografija: Špela Sedevčič

Šepetalka: Martina Simončič

Tehnična oprema: Mirko Smrekar

Kustumografija: KUD Vajkard

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.