Polšniške stojnice praznujejo deset let

Deset let že v Mizarstvu Kos z Velike Preske izdelujejo hitro sestavljive stojnice. V galeriji Centra za zunanjo ureditev, hiši idej in povezovanj, so pripravili poseben dogodek »Sestavimo slovensko stojnico«.  Udeležilo se ga je več organizacij, ki so z različnimi aktivnostmi podprle ta projekt. Namen tega dogodka je bil povezati uporabnike in spodbuditi izmenjavo izkušenj.
Za društva na Polšniku so stojnice že vrsto let nepogrešljiv del prireditev. Zato je takšen projekt za nas domačine nova izkušnja. Izdana je bila publikacija Sestavimo slovensko stojnico,  pripravili pa so tudi fotografsko razstavo o sodelujočih organizacijah in njihovih stojničnih dogodkih.
Po končanem kulturnem programu, v katerem smo sodelovali pevci Moškega pevskega zbora Polšnik, je potekala delavnica na temo: Pregled dogodkov in ponudbe na stojnicah v slovenskem prostoru, ki jo je v organizaciji Centra za razvoj Litija vodila mag. Violeta Bulc. Izmenjali smo veliko izkušenj in odprli mesto novim idejam.
V imenu Krajevne skupnosti Polšnik čestitamo Mizarstvu Kos, ki je ob tej priložnosti prejelo zlati certifikat Slovenska kakovost, saj podjetje uspešno sledi novim razvojnim priložnostim.

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.