Kaj vse na prinaša dobra volje

Prireditev Srečanje družin je med Polšničani zelo dobro sprejeta. Vsako leto je izbrana posebna tema, o kateri spregovorimo, vmes pa svoje talente predstavijo nastopajoči vseh starosti. Letos smo spregovorili o resnici, o temi, ki nas velikokrat postavlja v kočljive situacije. Posamezniki so nam predstavili svoja razmišljanja, na »velikem odru« pa se je odvijal glasbeni program »Družine imajo talent«. 49 nastopajočih je prepevalo, igralo na instrumente in recitiralo. Vsak na svoj, enkraten način je predstavil talent, ki mu je bil podarjen in ki ga nadgrajuje ter z njim razveseljuje poslušalce. To pa je bistvo naših življenj, da živimo z resnico in s svojimi sposobnostmi gradimo osebnosti. Prireditev je organiziral KO RK Polšnik, ki skupaj s kulturnimi ustvarjalci že nekaj let ustvarja prijetna srečanja za vse generacije.
G. župnik, Gregor Šturm je pisal Sv. Miklavžu, da ima njegova župnija veliko pridnih otrok  in seveda se je dobri mož odzval vabilu. Kulturno društvo je z mladimi gledališčniki pripravilo zanimivo igrico, v kateri so otroci spoznali, kako je v nebesih, ko se sv. Miklavž pripravlja na odhod na zemljo. Pridni župnikovi sodelavci pa so pomagali pripraviti prijetna in koristna darilca, ki jih je Sv. Miklavž skupaj z angelci in nagajivima parkeljčkoma razdelil med polšniške otroke.
Kdor si vzame čas za obisk ali sodelovanje na tovrstnih srečanjih, gotovo veliko pridobi. Izkušnja sodelovanja in združevanje talentov je temelj za oblikovanje in nadgradnjo naših osebnosti. Tako za majhne, kot za velike. Sicer pa pravijo, da zgledi vlečejo. In lepo je, da se tega zaveda vse več ljudi.
V novem letu vam s Polšnika pošiljamo veliko pozitivne energije in optimizma. Naj vas  obkrožajo iskreni ljudje, ki vam bodo prinesli veliko radosti.  Obilo zdravja in sreče, potem bo pa že šlo, mar ne?

 
Klikni slike za povečavo