Uspešen zbor članov KO RK Polšnik

V nedeljo, 12. 3. 2017 smo se na Polšniku zbrali v Gostilni Juvan in  smo najprej prisluhnili predavanju med. sestre Petre Zaletelj na temo ZDRAV ŽIVLJENSKI SLOG.

Izvedeli smo veliko novega o zdravem  načinu življenja. Pred predavanjem smo bili tudi vsi povabljeni na posebno tehtnico, ki nam je poleg teže izmerila tudi količino naših življenjskih sokov. Nato pa smo dobili razlago rezultatov merjenja.

Dobili smo tudi informacijo, da se kot zavarovanci lahko udeležimo vrste delavnic za izboljšanje življenjskega sloga. Ponujena je bila možnost, da se v primeru zadostnega števila prijavljenih delavnice izpeljejo na Polšniku. Odziv je bil zelo pozitiven in prve prijave so že bile sprejete.

Po predavanju je bilo podano poročilo o delu društva in finančno poročilo.

Ker ni bilo pripomb in pritožb, smo nadaljevali druženje ob zakuski in sproščenem klepetu.

POROČILO O DELU KO RK POLŠNIK ZA LETO 2017

DELAVNICE ZA IZBOLJŠANJE ŽIVLJENSKEGA SLOGA: zdrava prehrana, zdravo hujšanje, opuščanje kajenja, spoprijemanje s stresom, spoprijemanje z depresijo, o tesnobi.

V primeru zadostnega števila prijavljenih, se delavnice lahko izvajajo na Polšniku, zato vabimo vse zainteresirane, da se čim prej prijavite na 031350357.
Z več znanja imamo več možnosti za naše dobro zdravje.

 

Foto: Zdenka Pečnik Podrenk

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.