Prva Gasilska noč uspešna in razigrana!

Aktivna, motivirana in delovna ekipa podmladka PGD Polšnik je letos prevzela organizacijo prve Gasilske noči na Polšniku. Z zagnanostjo in trdim delom so uspeli! To lahko zatrdimo vsi udeleženci tega večera, saj so številni obiskovalci napolnili šotor, plesali, peli, jedli in pili ter se veselili! Skupina Falant je poskrbela za pester izbor glasbe in igrali so odlično. "Takratka" dobrodošlica in domače dobrote ob vstopu na prizorišče sta z nasmehom in prijaznostjo nadgradili brhki gasilki, izvedeli smo, kdo je najbolje ocenil težo pršuta, ki je visel pod streho, izvirna imena jedi in skeč so nasmejali vse prisotne, bogat srečelov pa nagradil vse, ki smo z nakupom srečke podprli naše gasilce. Vodja organizacijskega odbora je bil Boštjan Medved z najboljšo levo in desno roko Barbaro Bučar, ki sta ob pomoči številnih pridnih gasilcev dokazala, da se da tudi na Polšniku narediti odlično zabavo, kljub temu, da je bilo kar nekaj veselic v okoliških krajih. Čestitke vsem za odlično izveden projekt. Predvsem pa hvala vsem sponzorjem, ki ste podprli naše društvo, ki bo dobiček namenil za nakup nove opreme. 

Hvala vsem domačinom za finančne in materialne prispevke za srečelov, hvala vsem, ki ste udeležili vseh delovnih akcij (priprava prostora, košnja okolice, čiščenje prostorov) pred in po gasilski noči.

Bilo je drugače kot prejšnja leta, upali so si malo drugače in naslednje leto bo zagotovo še boljše! Prva Gasilska noč na Polšniku se nam bo gotovo vtisnila v spomin, vsakemu po svoje, zagotovo pa po odlični glasbi,  dobri hrani, hladni pijači in predvsem po pridnih mladih gasilcih! 

Z gasilskim pozdravom: NA POMOČ! 

Foto: Barbara Bučar

   

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.