Pozdrav poletju - ob zaključku šolskega leta na Polšniku

V četrtek, 21. junija so igrišče pri šoli na Polšniku napolnili srčni in srečni ljudje. Ob zaključku šolskega leta je to osrednji dogodek druženja in veselja otrok, njihovih staršev, babic in dedkov ter sorodnikov, ki vedno radi pridemo in uživamo ob nastopih naših najmlajših. Pripravili so nepozaben program s prepevanjem, plesom, odigranimi skeči, dramatizacijami in celo prikaz taekwondo-ja. Bodoči prvošolci so kot cicimaturanti ponosno stopali pred poslušalci, petošolke pa so  z nepozabnim plesom, ki so ga same sestavile, še zadnjič, kot polšniške šolarke, zaplesale in navdušile. Ravnatelj, g. Strle vedno rad pride na Polšnik in tudi tokrat je pohvalil uspešno in bogato delo podružnične šole. Program je šolski zbor zaključil s pesmijo  "Tisti ljudje", ki je z optimizma polnim besedilom vsem dala novo energijo!(posnetek spodaj). Program so z malimi talenti pripravile učiteljice Katarina, Melita, Kaja, Tanja in Mateja ter vzgojiteljice Barbara, Anja in Suzana.  Starši in otroci so se  vsem (tudi učiteljicama Idi in Darinki, Branki, Srečku, Brigiti in Berti) zahvalili  za uspešno, delovno leto polno novih dogodivščin.  Popoldne se je zaključilo z družabnim srečanjem ob dobrih čevapčičih in klepetu staršev. Otroci pa so uživali na igrišču in igralih. Hvala žar mojstrom Tomažu, Boštjanu, Urošu in Borutu! HVALA PRIDNIM ŠOLARJEM IN OTROKOM IZ VRTCA! Hvala učiteljicam in vzgojiteljicam! Vsem želimo umirjene, počitka  in  doživetij polne počitnice, da bodo novo šolsko leto pričeli s pozitivno energijo in se podali novim, nepozabnim, dogodivščinam naproti.

Posnetek zaključne pesmice: OPZ Polhek Polšnik - Tisti ljudje (Rudi Bučar in Istraband), zborovodja Katarina Juvan, kitara Vili Guček

Tudi letos so posneli POROČILA PŠ Polšnik za leto 2017/2018 (klik) ! Zato si jih le oglejte, da boste vedeli, kaj vse počnejo naši otroci in kako pridni so skozi vse leto! 

Foto: Barbara Bučar in Mateja

  

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.