Ob zaključku šole solopetja na Polšniku

Čudovit pevski večer so nam v petek, 6. aprila pričarali učenci solopetja s Polšnika. Šest mesecev je sedem pridnih pevk in en priden pevec obiskovalo ure solo petja, ki jih je poučevala Mirjam Jelnikar. Naučili so se osnovnih veščin pravilnega prepevanja in Mirjam je odlično opravila svojo nalogo. Na zaključnem večeru so se predstavili  s solo pesmimi in dvema skupnima, s harmoniko jih je spremljal odlični Klemen Bojanovič.  Navdušili so vse obiskovalce in vsi poželi velik aplavz.

Pobudo za izvedbo izobraževanja je podala Breda Kos in kot je povedala predsednica KD Pavle Voje Polšnik, Tanja Ribič,  smo bili presenečeni nad pozitivnim odzivom in še bolj ob zaključnem nastopu, ki nas je vse zaznamoval s pozitivnimi vtisi. Čestitke: Bredi Kos, Tejčki Vozelj, Hani Simončič, Špeli Vodlan, Romani Repovž, Mariji Tekavec, Tadeji Mantel Hauptman in Viliju Hribarju!  S svojimi nastopi so nas presenetili, nam priklicali tudi kakšno solzico v oči, saj smo v njihovih nastopih začutili srčnost, talent, premagovanje treme, trud in srečo, da so dosegli svoj cilj. 

Večer se je nadaljeval na prijetnem družabenem srečanju v Gostilni Majcen, kjer so lahko s ponosom zaključili, da so odlično opravili vsak svojo nalogo. In zapišem lahko, da smo bili poslušalci ponosni nanje in verjamemo, da nam bodo še kdaj pričarali tako lepe nastope. 

Foto: Mateja Sladič-Vozelj, JoŽe Kos in Tejčka Vozelj

 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.