Dedek Mraz obiskal Polšničane

Po enem nakljčnem videu o okrašenih traktorjih in o trenutnem priblisku, da bi mi to lahko izpeljali, po marsikaterem čudnem pogledu v smislu A SE VAM JE ČIST ODPELJALO???, po kar nekaj klicih na NIJZ, Ministrstvo za zdravje in celo v Vlado RS (Tjaša Judež, ti si en norc, ves ), se je včeraj (30.12.2020)  ta nora ideja tudi realizirala...
Organizirali smo dedka Mraza v KS Polšnik...zadali smo si, da obiščemo vse zaselke, v kolikor pa to ne bo mogoče pa kontaktiramo ljudi, da nam pridejo naproti...ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov, seveda.
Podarili smo 130 daril za otroke do 10 let, 60 daril za otroke do 15 let, ter krepko preko 100 daril za starejše, kjer pri hiši ni otrok ali pa njihova starost presega 15 let. USPELO NAM JE!! 
Zahvala ekipi, ki je vse skupaj organizirala, spravila skupaj in tudi izpeljala:
- druzini Judež/Požeg/Zupan-Tjaša Judež,Karli Zupan,Jelka Judež, Jože in Jano - družini Končar (Hribarjevi)- Metka Končar, Mart Končar, Janja Končar, Jani -Boštjan Medved ..nas deda Mraz -Matej Sirk in Mateja Trelec - Rok Kotar - Amadej Kotar in Lojze Sladič - Rebeka- Erika - pa najina netakomajhna malenkost Roman Čož
 
Zahvala tudi vsem, ki ste nas sami klicali, da bi prispevali in tudi ste, tudi vam en velik HVALA, tudi brez vas nam ne bi uspelo tako kot nam je.

Velika zahvala tudi družini Janez Jakša in Sara Poglajen in Pero za pomoč in prispevek.
Ker je bil odziv ljudi tako pozitiven in nam je pri marsikateri hisi zaigralo srce, se pa mogoče drugo leto spet vidimo 
Hvalaa
(povzeto po fb-ju - Sabine Avsec) 
foto: Sabina Avsec
 
Klikni slike za povečavo

Všeč? Delite z drugimi.